Agrosol őszi konferencia - 20 pont!

Agrosol őszi konferencia - 20 pont!

Kedves Partnerünk! Tájékoztatjuk, hogy az őszi biocid konferenciánk programja - az Országos Kórházi Főigazgatóságtól kapott tájékoztatás szerint - újra megkapta a szabadon választható elméleti továbbképzésre adható maximális 20 képzési pontot! 

Amennyiben szeretné a szakmai működéséhez szükséges választható képzési pontjait megszerezni, nálunk könnyen és ingyenesen megteheti, ha részt vesz szakmai konferenciáinkon. 

Aktív partnereinknek a meghívót és a jelentkezési lapot július végén postáztuk. Kérjük, ne felejtse jelentkezési lapját kitölteni és időben eljuttatni a jelentkezési lapon feltüntetett elérhetőség valamelyikére!

Ne feledje, hogy konferenciánkra nem csak a szakmai programok miatt érdemes ellátogatni, de a szakmai programok után jó hangulatú gálavacsorán és szórakoztató programokon vehet részt és találkozhat szakmatársaival az elegáns Thermal Hotel épületében. 

Figyelem! Ne felejtse, hogy az idén is Visegrádon lesz a konferenciánk, de a helyszín változik: a Silvanus hotel helyett a Thermal Hotel Visegrád-ban várjuk Önöket!

 

Még egyszer a programokról:

  • Milyen szempontok alapján válasszunk kártevőirtó terméket a hazai piac kínálatából? 
  • Rágcsálóirtás most és a jövőben? 
  • Változások az egészségügyi kártevők elleni védekezés területén 
  • A szúnyoggyérítők váratlan kihívásai és a 2023-as szezonban 
  • Az online marketing szerepe és jelentősége a kártevőirtó szakmában