Bonirat aranyláz!

Bonirat aranyláz!

Március 1-től indul a "BONIRAT ARANYLÁZ" elnevezésű akciónk! Vegyen részt Ön is az akcióban és nyerje meg az 5 db, egyenként 5 grammos, 0,9999 tisztaságú befektetési arany egyikét! Ehhez nem kell mást tennie, mint Bonirat szemes rágcsálóirtó terméket vásárolnia és ha szerencsés, Öné a nyeremények egyike.

Mit kell tudni a nyereményjátékról?

  • Az akció március 1-jén indul, vagyis elsőként ezen a napon lehet a nyereményt tartalmazó készletből rendelni, és ezeket a megrendeléseket fogjuk az új (utalványokat is tartalmazó) készletből kielégíteni. A március 1. előtt leadott rendelések és kiszállítások még egy korábbi szállítmányból történtek, ezekben nem érdemes utalványt keresni.
  • Az utalványokat kérésünkre a gyártó helyezte el a gyártási folyamat során véletlenszerűen a termékben a képen látható módon, vagyis a külső papírcsomagolás és a belső műanyag csomagolás közé. Ezt követően a csomagot lezárva a gyűjtőcsomagba helyezték, így nyilvánvalóan mi, a forgalmazó munkatársai sem tudjuk, hogy melyik termék tartalmazza az utalványt.
  • Az utalvány egy egyedi sorszámmal ellátott lap, amelynek felmutatása és az azon lévő sorszám ellenőrzése szükséges a nyertes azonosításához. Legyen óvatos és körültekintő a Bonirat termék felbontása során, nehogy elkerülje a figyelmét az utalvány!
  • Ha megtalálja az utalványt, vegye fel velünk a kapcsolatot az utalványon szereplő elérhetőségeken, és ha sikeres volt az azonosítás, akkor Ön jogosult a nyeremény átvételére.
  • A nyeremény egy egyenként 5 gramm súlyú, 0,9999 tisztaságú, védőborítással ellátott, díszdobozban lévő befektetési arany, amelynek értéke - a március 1-jén érvényes aranyárfolyam alapján számítva - kb. 100.000 Ft. A nyeremény piacképes, az aktulális árfolyamon több helyen készpénzre váltható vagy - a nyertes döntése szerint - befektetésként megtartható eszköz.
  • Amennyiben a körülmények engedik, az addig megtalált nyereményeket az őszi konferenciánkon, ünnepélyes keretek között szeretnénk majd a nyerteseknek átadni.
  • A nyereményjáték a nyertesek beazonosításáig vagy az erre a célra rendelt készlet erejéig tart. A nyereményjáték lezárásáról értesíteni fogjuk partnereinket.