Visegrádi konferencia - 2022

Visegrádi konferencia - 2022

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság Nyilvántartási és Képzéstámogatási Osztálya által kapott tájékoztatás szerint cégünk az őszi biocid konferenciára összeállított szakmai programra ismét megkapta a maximális, 20 képzési pontot, mint szabadon válaszható képzés pontszámot!

Cégünk továbbra is azon dolgozik, hogy partnerei számára - a termékértékesítésen túl - a szakmát érintő témákban hasznos ismereteket, támogatást nyújtson. Ehhez a konferencián történő részvételt díjmentesen biztosítjuk a partnereink számára (ez nem vonatkozik a helyszínen igénybe vett étkezésre és szállásra).

Köszönjük, hogy a tavaszi konferencián kitöltötték kérdőívünket és leírták, hogy milyen kérdések foglalkoztatják a szakembereket, milyen témában szeretnének előadást hallani. Önök kérték a HACCP-t és élelmiszeripari környezetet érintő előírások változásáról szóló továbbképzést - mi igyekeztünk ezt megvalósítani! 

Ne feledjék jelentkezésüket minél előbb, de legkésőbb augusztus 9-ig leadni a jelentkezési lapon feltüntetett elérhetőségeken. Ha Ön ezen honlapunk biocid menüpontján belül már regisztrált felhasználó, akkor jelentkezését online is egyszerűen eljuttathatja hozzánk, melyről visszaigazolást is kap.

Várjuk szeretettel: az AGROSOL csapata