Air Control S automata adagolós aerosol

Air Control S automata adagolós aerosol

3,5 % természetes piretrin (százszorszép kivonat) + 16 % PBO (hatásfokozó) tartalmú rovarirtó aerosol automata adagoló berendezéssel (melyek külön is megvásárolhatók)

Mit kell tudni az Air Control S rovarirtó permetről?

 • Alkalmazás: zárt térben, repülő rovarok ellen (pl. házi légy, szúnyog irtására, távoltartására)
 • 250 ml töltési térfogat, mely kb. 3000 adag szórás (automata adagolás esetén 24 órás működés mellett 30 perces adagolással 2 hónapig elég)
 • Porlasztásra alkalmas szórófej, a mely apró, lebegő szemcsékre bontja az irtószert. A kezelt légtérbe érkező rovarok az apró cseppekkel érintkezve elpusztulnak, illetve elriasztja azokat a területről. Kontakt méregként hat a rovarokra (azok idegrendszerét blokkolja).
 • Melegvérűekre (emberekre, állatokra) nem ártalmas.
 • Élelmiszer tároló helyiségekben alkalmazható, de ügyenli kell, hogy közvetlenül az élelmiszerre ne szóródjon (az élelmiszertől tartsuk 3 méter távolságra)
 • önmagában, automata adagoló nélkül is működtethető és rendelhető (adagoló utántöltéseként használják leggyakrabban).
 • Felhasználható: 2 év

Mit kell tudni az Air Free automata adagoló készülékről?

 • Lehetőséget ad az adott épület/helyiség repülő rovarok elleni automatikus mentesítésére és rovarmentesen tartására.
 • Elegáns, dekoratív megjelenés.
 • 3 időzítés állítható be: 7.5 perc, 15 perc vagy 30 perces szórási gyakoriság, továbbá beállítható, hogy 24 órában vagy esti/nappali időszakban működjön (fényérzékelő irányítja az éjjeli vagy nappali működést).
 • A csomagolás tartalmazza a falra rögzítéshez szükséges csavart és tiplit.
 • 2 db AA elemmel működtethető (nem része a csomagolásnak)
 • 40-45 m2 (több, mint 100 m3 légtér) rovarmentesítésére alkalmas.
 • A töltő flakon állapotát jelzőfény segíti követni (zöld= elég töltöttség van benne, piros: hamarosan kiürül a tartály)

Javasolt felhasználási terület: éttermek, bárok, hotelek, üzlethelyiségek, állattartó egységek kiegészítő helyiségei (pl. pihenők, irodák), horgász sátrak, magánlakások, nyaraló- vízparti helyiségek, stb.

Hogyan helyezze ki az Air Control S aerosolt tartalmazó Air Free adagolót?
Bemutató videó:

Részletes használati útmutató elérhető: képes útmutató

 1. Vegye ki a csomagolásból az adagolót! Az adagoló tetején lévő gomb benyomásával nyissa ki az adatolót és vegye ki belőle a kiegészítő elemeket (rögzítő csavar, kulcs)!
 2. Helyezze el a szükséges 2 db elemet az ábrának megfelelően.
 3. Állítsa be az adagoló hátlapjának tetején található választó karral az adagolás gyakoriságát és a működési időszakot (24 órás, éjjeli vagy nappali működésre)! Az üzembe helyezett adagoló működését zöld időszakosan felvillanó zöld fénnyel jelzi.
 4. Vegye le az Air Control S aerosol kupakját és helyezze az adagló hátlapjára úgy, hogy a szórófej az előlapon kialakított nyílásra nézzen! A megfelően összeállított készülék rögtön megkezdi működését.
 5. Jelölje ki az üzembe helyezett készülék helyét 1,8-2 méter magasságban a repülő rovarok mozgásának útjába (pl. bejárat közelébe). Ügyeljen arra, hogy a készülék tartalma ne szóródjon közvetlenül élelmiszerre (tarta 3 méter távolságra attól). Egy készülék kb. 100 m3 légtér rovarmentesítésére alkalmas. Amennyiben a védendő terület nagysága indokolja, helyezzen ki több dispensert megfelelő távolságra egymástól.
 6. A készüléket helyezheti egy megfelelő magasságban lévő polcra/szekrényre, de falra is szerelheti a készülékhez csomagolt rögzítő elem segítségével.
 7. A készülék tartalma 30 perces adagolással (24 órás működéssel) kb. 2 hónapig elegendő. Amennyiben az aerosol mennyisége jelentősen lecsökkent, a készülék sárga, majd piros fénnyel jelzi, hogy hamarosan cserére lesz szükség. Szerezze be időben az utántöltőt, hogy ne maradjon védelem nélkül!