RAXIT zárószalag termékek

RAXIT zárószalag termékek

RAXIT rugalmas zárószalag termékcsalád

A termékek fő célja, hogy tartósan és eredményesen távoltartsa a kártevőket az épületektől, vagyis megakadályozza azok épületbe bejutását, ezáltal elkerülve kártételüket és az esetleges irtószeres irtás szükségességét. A zárószalagok alkalmazásának járulékos előnye, hogy védi az épületet a csapadék és szennyeződés bejutásától és hőszigetelőként is szolgál a hideg/meleg időben egyaránt.

Mit kell tudni a RAXIT termékekről?

 • Valamennyi termék alapját a tartós és rugalmas, egyedi fejlesztésű Santopren© gumiszalag és az azt erősítő rozsdamentes acélhuzalok adják. Minden szalagban 5 mm-enként 1 mm-es rozsdamentes acélhuzal van elhelyezve.
 • Fejlesztésük során fontos volt a gyors és egyszerű kihelyezhetőség, ezért minden a Raxit szalag rendelkezik valamilyen kihelyezést támogató megoldással (pl. aluprofil, ragasztószalag), de többféle módon is kihelyezhetők.
 • Ellenáll az egerek és patkányok rágásának, melyet akkreditált laborvizsgálatok igazolnak.
 • Hosszú élettartam (több, mint 13.000 teszt nyitás/zárás után is megőrizte minőségét)
 • A szalag alsó részén elhelyezett 2 mm-es rugalmas sáv biztosítja a szalag terephez igazodó szabad mozgatását;
 • a szalag nem hagy nyomot a padlózaton és nem karcolja azt;
 • újrahasznosítható, környezetbarát anyagból készült termék;
 • tartós, időjárásnak ellenálló megoldás (-40 oC-tól +60 oC közötti hőmérsékleten is stabil, UV fénynek ellenáll)
 • a termék számos vizsgálati jegyzőkönyvvel és tanúsítvánnyal (pl. HACCP) rendelkezik, amely tartósságát és hatékonyságát igazolja.

A termék a gyártó közel 30 éves épületfenntartói tapasztalatán alapul, akik azért kezdtek a termék gyártásának, mert nem találtak tartós, rágcsálóbiztos megoldást a nyílászárókra. Ma már több, mint 20 országban forgalmazzák termékeiket, Közép-Európában elsőként kezdtük meg a termékek forgalmazását.

Aktulális termékkínálatunk: 

 1. Raxit seal 75 mm (25 méteres tekercselt kiszerelés): raktárak, gyáregységek, tárolók, kerítések réseinek zárására, főként kültéri használatra. Rögzíthető önmagában furatozva, fa léccel erősítve, vagy hozzá rendelhető, előfuratozott aluprofillal.
 2. Raxit seal 27 mm-es aluprofil (1 méter/csomag): előfuratozott, eloxált aluprofil, melybe a Raxit seal 75 mm-es zárószalag könnyen belehelyezhető (a csavart nem tartalmaz a csomagolás).
 3. Raxit Quick 20 vagy 40 mm-es zárószalag (1 méter/csomag): 20 vagy 40 mm széles Raxit gumiszalag + 20-30 mm-es szövetrátét, hátoldalán erős ragasztószalaggal a gyors rögzítés érdekében. 
 4. Raxit RTU 30 mm-es zárószalag fém profilban rögzítve automata ajtók alatti rések zárásához (1 méteres pár (B/J): dekoratív szövettel borított, Raxit zárószalag fém profilban rögzítve. A szalag alján lévő "seprű" csík tépőzárral rögzítve, elhasználódás esetén elég csak ezt a csíkot cserélni! 
Raxit Quick zárószalag
Raxit Seal aluprofillal garázskapun
Raxit RTU automata ajtóra
Raxit Seal 75 mm