Agrosol Termékkatalógus 2024

Agrosol Termékkatalógus 2024 Agrosol Termékkatalógus 2024

Tisztelt Partnerünk!


Tekintse meg legújabb katalógusunkat!
Ezzel a katalógussal is szeretnénk segítséget nyújtani Önnek, hogy az Agrosol által forgalmazott termékekről minden – a gyakorlatban szükséges – információ, tapasztalat egyszerű és áttekinthető formában elérhető legyen az Ön számára.

Fontosnak tartjuk, hogy a termékek megjelenésére, kiszerelésére, hatóanyagára, engedélyezett felhasználási területeire vonatkozó információkon túlmenően megosszuk Önnel a termék felhasználása során szerzett gyakorlati/fejlesztési tapasztalatokat is. Ezen tapasztalatok felhasználásával – a legfontosabb kártevők ellen – jól bevált technológiai javaslatokat ajánlunk a figyelmébe.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megbízható, magas minőségű termékek széles választékát biztosítsuk az Ön számára, amelyek alkalmazásával biztosan megfelelnek a változatos, sokszor kihívást jelentő megrendelői elvárásoknak. A termékeknél feltüntetett gyártók neve, szakmaisága és az általuk kutatásokra fordított jelentős összegek is garantálják, hogy Ön a legjobb minőségű termékekkel szállhasson harcba a kártevők ellen. 

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a szakmát érintő innovációkat és a jogszabály változások termékkínálatra vonatkozó hatásait, ezzel is hozzásegítve partnereinket a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzéshez. A megfelelő termékválaszték biztosítása mellett fontosnak tartjuk a magasszintű szolgáltatás nyújtását is, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos áruellátásra, a megrendelt termékek gyors házhoz szállítására és a rugalmas kereskedelmi, fizetési megoldásokra. Reméljük, hogy ez irányú erőfeszítésünket, az ezzel járó idő és energia megtakarítás pozitívumait Ön is örömmel fogadja.

Cégünk továbbra is kiemelt feladatnak tekinti, hogy az Önök lakossági és intézményi megrendelői körében népszerűsítse a kártevőirtó szakmát, javítsa annak társadalmi megítélését, bízva az Ön megelégedésében.

Az Agrosol 2000 Kft. több, mint 20 éve áll a szakemberek szolgálatában. Alapításának célja anno partnereink rugalmas, igényeikhez igazoldó, barátságos kiszolgálása volt az akkor jellemző, multinacionális vállalatok által képviselt kereskedelmi politikával szemben. Az Agrosol 2000 Kft. az elmúlt évtizedekben sokat változott méretét, termékkínálatát és munkatársait illetően is, de üzletpolitikánk központjában továbbra is a szakvállalatok igényeinek lehető legmagasabb szintű kiszolgálása áll!


Fogadja katalógusunkat nagy szeretettel, váljon hasznos társává a munkája során!