Waspinator

Waspinator

Waspinator darázsriasztó kas a darazsak távoltartására (2 darabos ikercsomagban kapható)

Megvásárolom

A WASPINATOR darázsriasztó kas az egyetlen olyan ma ismert megoldás, ami a darazsakat nem elpusztítja, hanem távol tartja a kiszemelt területtől, hogy ne zavarja az embereket.

A speciális színű és mintájú, a darazsak számára ellenséges darázsfészek látszatát keltő eszközt ki kell akasztani egy jól látható helyre (kerti grill, kültéri étkezőasztal, hinta, kerti lak közelébe, erkélyre, teraszra stb.) és hosszú ideig távol tartja a darazsakat kb. 15 méteres körzetben. Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy egyéb vegyi anyagot (pl. feromont).

Az angol találmány a darazsak fészekvédő tulajdonságát használja ki, vagyis azt a tényt, hogy a területre érkező rovarok elkerülik a rivális fészkek környékét, hogy elkerüljék az ott lakók támadását. A termék ezért pontosan azon fészekvédő fajok ellen hatásos, amelyek az emberek számára a legtöbb problémát okozzák: távol tartja a kecskedarazsat (Paravespula vulgaris), a német darazsat (Vespula germanica), és a lódarazsat (Vespa crabro) is.

A Waspinator-nak több másolata is megjelent a piacon, de azok hatékonysága nem bizonyított, az eredeti gyártó 12 éve fejleszti, tökéletesíti az eszközt, válassza mindig az eredeti terméket!

A termékleírás végén választ kaphat a leggyakoribb kérdésekre is!   

A WASPINATOR darázsriasztó kasnak számos előnye van bármely más megoldással szemben, így:

  • A csapdákkal ellentétben nem vonzza, hanem távol tartja a védett területtől a darazsakat, ezáltal a problémát is.
  • A csapdákkal ellentétben nem igényel folyamatos utántöltést, gondozást, tisztítást, nem kell az elpusztult darazsak látványát elviselni.
  • Az aeroszolos darázsirtók összetételük miatt nem használhatók bárhol és bármikor, pl. emberek, háziállatok és haszonállatok közvetlen közelében. Ezek az aerosol-os készítmények főként a fészek, illetve a fészekben lévő darazsak elpusztítására, irtószeres kezelésére szolgálnak, amely nem garantál 100 %-os sikert, sőt a darázsirtás megfelelő védőruházat és szakértelem nélkül veszélyes is lehet.
  • A WASPINATOR költséghatékony megoldás, mert a darázsirtó csapdákkal és aerosol-okkal ellentétben nem kell újra és újra megvásárolni, egy termék hosszú ideig megoldja a problémát.
  • A különböző, darázsirtásra szolgáló megoldások (csapda, aerosol) rendszeres használata jelentősen több hulladékot termel, mint a WASPINATOR darázsriasztó kihelyezése.
  • A darázsriasztó műfészek használata egyszerű: a kitömött zsákot csak ki kell akasztani egy jól látható helyre  és akár el is feledkezhetünk róla.
  • A WASPINATOR időjárás- és UV-álló anyagból készült, tartós megoldás, egész évben védelmet nyújt.
  • Újrahasznosított anyaga környezetbarát, vegyszermentes, emberek és élőlények számára ártalmatlan, a darazsakat sem pusztítja el, csak elűzi a környékről.
  • A WASPINATOR darázsriasztó kas látványát könnyű megszokni, rövid idő után fel sem tűnik a helyszínen.
  • Bárhová könnyen magunkkal vihetjük: akár strandra, kempingbe, nyaralásra is, hogy élvezhessük a darazsaktól mentes nyugalmat.

A Waspinator forgalmazásának megkezdése óta számos kérdést kaptunk már vásárlóinktól, ezekre a kérdésekre próbáltunk szakszerű válaszokat adni:

Waspinator vizsgálat riport

Mi a Waspinator működési elve?

Hogyan kell a Waspinatort helyesen használni?

Miért környezetbarát a Waspinator?

Meddig használható a Waspinator?

Honnan kapta a nevét a Waspinator?

Hogyan találták fel a Waspinatort?

MIért így néz ki a Waspinator?

Elpusztítja a Waspinator a darazsakat?

Befolyásolja a Waspinator a darazsak távoltarásával a környező növények beporzását?

Valóban működik a Waspinator?

Mikor érdemes a Waspinator-t kihelyezni?

Minden darázs távoltartására alkalmas a Waspinator?

Hol érdemes a Waspinatort használni?

Mit kell tudni a társas darazsakról?