Racumin rágcsálóirtó hab

Racumin rágcsálóirtó hab

Racumin Foam - rágcsálóirtó hab (csak szakembereknek)

Patkányok és házi egerek ellen beltéri használatra szánt, véralvadásgátló hatóanyagú, kontakt hatású rágcsálóirtó készítmény.

Egyedi megoldás a rágcsálóirtásban, mely önállóan vagy rágcsálóirtó csalétek alkalmazásának kiegészítéseként is jó választás. A német BAYER cég által gyártott rágcsálóirtó hab 0,4 % kumatetralil hatóanyagot tartalmaz, mely egyedi hatóanyagnak számít a rágcsálóirtásban. A flakonból kifújt világoskék színű hab állagát - időjárási körülményektől függően - 7-12 napig is megőrzi.

A Racumin Foam rágcsálóirtó hab működési elve: a rágcsáló vonulási útjába kihelyezett, csalétek nélküli hab az arra járó rágcsáló testére (szőrzetére, lábára) tapad, ami az állatot intenzív tisztálkodásra készteti, a tisztálkodással pedig a hatóanyag a kártevő szervezetébe kerül akkor is, ha egyébként irtószert (blokkot, pépet, stb.) pl. a bőséges természetes táplálék miatt nem fogyasztana.

A Racumin Foam olyan, nehezen megközelíthető helyeken is jó megoldás lehet (pl. csatorna csövekben, szűk rések bejáratánál), ahol szerelvény elhelyezése nem lehetséges.

A termék egyenként 500 ml-es, felhasználásra kész aerosolos szórófejjel ellátott flakonban kapható (1 karton 6 flakont tartalmaz).

 

Felhasználás: használat előtt alaposan rázza fel a flakon tartalmát. Helyezze az adagolócsövet a flakonfejen kialakított nyílásba, és nyomja meg flakonfejet a hab adagolásához! A fölösleges habot papírtörlővel törölje le a flakonról!

Az adagolásnál ügyeljen arra, hogy ne zárja el teljesen a rágcsáló közlekedési útját! Az élelmiszerek és takarmányok tárolási helyétől legalább 2 m távolságra alkalmazza!