Racumin rágcsálóirtó hab

Racumin rágcsálóirtó hab

Racumin Foam - rágcsálóirtó hab (csak szakembereknek)

Egyedi megoldás a rágcsálóirtásban, mely önállóan vagy rágcsálóirtó csalétek alkalmazásának kiegészítéseként is jó választás. A német BAYER cég által kifejlesztett rágcsálóirtó hab 0,4 % kumatetralil hatóanyagot tartalmaz, mely egyedi hatóanyagnak számít a rágcsálóirtásban. A flakonból kifújt világoskék színű hab állagát több napig is megőrzi.

A Racumin Foam rágcsálóirtó hab működési elve: a rágcsáló vonulási útjába kihelyezett hab az arra járó rágcsáló testére (szőrzetére, lábára) tapad, ami az állatot intenzív tisztálkodásra készteti, a tisztálkodással pedig a hatóanyag a kártevő szervezetébe kerül akkor is, ha egyébként irtószert (blokkot, pépet, stb.) pl. a bőséges természetes táplálék miatt nem fogyasztana.

A Racumin Foam olyan, nehezen megközelíthető helyeken is jó megoldás lehet (pl. csatorna csövekben, szűk rések bejáratánál), ahol szerelvény elhelyezése nem lehetséges.

A termék egyenként 500 ml-es, felhasználásra kész aerosolos szórófejjel ellátott flakonban kapható (1 karton 6 flakont tartalmaz).