LED-es rovarcsapdák

LED-es rovarcsapdák

FLY-TEC és SATURN LED UV rovarcsapdák ragasztós lappal

Megérkeztek a legmodernebb, LED világítással működő rovarcsapdáink! Növekvő energia árak? Költségcsökkentési előírások? A hagyományos UV rovarcsapdák cseréjével könnyen kezelhetők ezek a problémák! Megrendelőik hálásak lesznek Önnek!

Miért érdemes a LED-es rovarcsapdákra áttérni?

 1. Jelentős energia megtakarítás: megrendelőink és saját méréseink is igazolták, hogy a FLY-TEC és SATURN LED rovarcsapdákkal a jelenlegi energia felhasználás több, mint 80 %-a megtakarítható! Számoljon velünk: 
  Csapda típusa Energia haszn. W/h Energia megtakarítás (óra) Energia megtakarítás (év)
  FLY-TEC LED 4,5 45,5 W/h 399 kW
  SATURN LED 8 42 W/h 368 kW
  Hagyományos (fénycsöves) 50 0 0

   
 2. Hosszabb élettartam, kisebb költség: a fém vázas LED lámpáink hosszú élettartamúak, a műanyag vázú csapdákhoz képest akár 5-10 éven át is tartós megoldást jelentenek, így Ön, mint rovarcsapdát ajánló és kihelyező cég is minőségi terméket tud a megrendelőinek biztosítani. Ezen felül a fényforrást is jóval ritkábban kell cserélni: a lámpák LED világításának élettartamára a gyártó 2,5 éves garanciát vállal.
   
 3. Eredményesebb rovarfogás: a LED lámpáink fényforrása speciálisan a rovarok fényérzékelésére lettek kialakítva, ennek eredményeképpen - gyakorlati mérések is igazolják - akár 30 %-al is nagyobb a rovarfogás a hagyományos csapdákhoz képest. 
   
 4. Jelentős terület védelme: a FLY-TEC LED lámpa kb. 60 nm, a SATURN LED lámpa kb. 100 nm terület védelmére alkalmas.
   
 5. Könnyű ragasztós lap csere: LED lámpáink mágneses zárral működnek, könnyen nyithatók-zárhatók, így a ragasztós lapok cseréje gyorsan, egyszerűen, csavarozás nélkül elvégezhető.
   
 6. Biztonságos, környezet- és szemkímélő: lámpáink nem tartalmaznak higanyt, a fénycsöveknél nincs üvegtörés, szilánkveszély, a kevesebb készülék- és fénycsőcsere miatt kisebb környezetterhelés, a lámpáknak nincs sugárzó fénye, nem terheli az ott dolgozók szemét. Nézze meg a LED lámpák biztonsági adatlapját: itt.
   
 7. Esztétikus megjelenés: a FLY-TEC és a SATURN lámpa is igényesen kidolgozott, esztétikus berendezés, melyekben a ragasztós lapok (és fogások) külső szemlélő számára nem láthatók, nyilvános helyen (üzletekben, éttermekben, bárokban) is megállják a helyüket.