SafeTrap automata rágcsálócsapda

SafeTrap automata rágcsálócsapda

SafeTrap automata rágcsálócsapda egerek és patkányok irtására ÚJ!

 

Környezetkímélő, irtószermentes, gyors és kíméletes egér- és patkánycsapda. Hogyan működik?

 1. A csapda jól szellőző tárolójában elhelyezett, tetszőleges szilárd csalogató anyag illata odavonzza a rágcsálót. Csalogató anyagként bármilyen természetes táplálék (pl. búza, kukorica) vagy monitoring kocka elhelyezhető.
 2. A csapda alsó részén kereszül a kártevő elindul a csapda belsejébe az élelem felé.
 3. A csapdában lévő finom szenzor érzékeli a mozgást és aktiválja a CO2 meghajtású ravaszt, amely ezredmásodperc töredéke alatt 5G erejű, végzetes ütést mér a rágcsáló testére/fejére.
 4. A rágcsáló teteme a csapda aljára hullik, ahol könnyen begyűjthető, vagy - nyitott verziónál - ragadozók táplálékává válik.
 5. A csapda rendelkezik egy ún. NFC (Near Field Comminication) egységgel és saját WIFI azonosítóval. A felhasználó - miután telepítette okostelefonján a gyártó applikációját (IOS vagy Android) - kapcsolatot tud teremteni a készülékkel, ahonnan információt kap a készülék működéséről (találatok száma, időpontja, időjárási adatok, stb.) Így csak indokolt esetben kell a csapdát a helynszínen ellenőrizni vagy kezelni.

Mit kell tudni még a SafeTrap automatic rágcsáló csapdáról? 

 • A csapda 3 verizóban rendelhető:
  • csak az alapkészülék (STA-Start kit) amelyhez külön rögzítő állvány is rendelhető (lásd: nyitókép): ezt főként olyan helyre ajánljuk, ahol illetéktelen személyek nem férnek a csapdához és nem kell eltakarni azt.
  • a fém dobozba helyezett alapkészülék (STA-PCO): olyan helyre ajánljuk, ahol a doboz falra rögzíthető, az esztétikus megjelenés nem annyira elvárás, de a csapdát elzárva célszerű tartani.
  • a fém borítóval fedett, falra szerelhető alapkészülék (STA-Public): főként közterületekre, nyilvános helyekre ajánljuk diszkrét és esztétikus megjelenése révén.
 • a PCO és Public kivitelű készülékek kulccszal zárhatók (a szett tartalmazza a kulcsot)
 • a jeladó készülék gombelemmel működik, melyet a készülék tartalmaz
 • 1 db, 16 g-os töltetű széndioxidos patron kb. 25 "lövés"-re elegendő (utántöltó patront forgalmazunk)
 • környezetkímélő megoldás: az UN17 előírásból 10-nek megfelel (kíméli az ivóviz készletet, a talajt, klímakímélő, innovációs, egészségkímélő, stb.)

 

Safetrap PCO
Safetrap PCO
SafeTrap Public
Safetrap Public