Tavaszi biocid konferencia 2023 Gödöllő

2023. március 2-án (csütörtökön) 10 órától újra: Agrosol biocid tavaszi konferencia Gödöllőn (Figyelem! Új helyszín, a korábbi helyszíntől kb. 500 méterre)

Megérkezett a Demand rovarirtó koncentrátum

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2022. július 25-től újra kapható a Demand CS 10 rovarirtó koncentrátum! Egyedi fejlesztésű mikrokapszulás megoldás, kiváló hatékonyság legyek ellen!

Megérkezett a Bifent Fogger Plus aerosol!

Légtértelítés nyílt láng nélkül

Konferencia 2022 Visegrád

Köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy részt vettek a XIII. Agrosol biocid konferencián!

Bonirat aranyláz!

Március 1-től indul a "BONIRAT ARANYLÁZ" elnevezésű akciónk! Vegyen részt Ön is az akcióban és nyerje meg az 5 db, egyenként 5 grammos, 0,9999 tisztaságú befektetési arany egyikét! Ehhez nem kell mást tennie, mint Bonirat szemes rágcsálóirtó terméket vásárolnia és ha szerencsés, Öné a nyeremények egyike.

Minden hónap 25-én 25 % kedvezmény egy termékre!

Figyelje, hogy az adott hónap 25-én mely termékünket tudja a hivatalos végfelhasználói árlistában szereplő árhoz képest 25 % kedvezménnyel csökentett áron megvásárolni!

Március 25-én az alábbi termékünk az akció nyertese: ...........................................

 

Februári 25-én 25 % akció - csak ma!

Február 25-i akciós termékünk: Bombex Farumy rovarölő koncentrátum
Nettó ár: 37.050 Ft/l,  Akciós ár: nettó 27.785 Ft/l,

az Ön megtakarítása: 9.265 Ft/liter, csak a ma leadott rendelés esetén
Kiszerelés: 1 liter (12 liter/karton)

Patkányirtási útmutató az interneten

A patkányirtásról rendszeresen jelennek meg cikkek az interneten, melyek hol jobban, hol kevesbé állják meg szakmailag a helyüket. A kártevőirtó szakembereknek érdemes ezeket figyelemmel kísérni, mint azt a hivatkozott cikk is igazolja.

Megérkezett a Storm Ultra

Megérkezett a Storm Ultra rágcsálóirtószer, mely jelenleg az egyetlen viaszmentes rágcsálóirtó blokk a piacon. A BASF által fejlesztett egyedi kötőanyagnak ...

Az idei évtől kapható az Ecotrap

Az idei évtől kapható az ECOTRAP műanyag ragasztós egér- és patkánycsapda extra erős, lágyragasztós felülettel, környezetbe olvadó megjelenéssel. Alagúttal kiegészítve a csapdába esett és elpusztult rágcsáló látványa rejtve marad, a könnyű műanyag csapda a zsákmánnyal egyszerűen eltávolítható.