Megérkezett az új rágcsálóirtó pép és blokk!

Megérkeztek a 30 ppm alatti hatóanyagtartalmú rágcsálóirtó termékeink: a Broditec WB17 blokk és Bonirat Next pép! 

Tavaszi konferencia 2024 - Köszönet

Köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy részt vett az Agrosol 2024. tavaszi konferenciáján!

Agrosol őszi konferencia - 20 pont!

Kedves Partnereink! Tájékoztatjuk, hogy az őszi biocid konferenciánk programja - az Országos Kórházi Főigazgatóságtól kapott tájékoztatás szerint - újra megkapta a szabadon választható elméleti továbbképzésre adható maximális 20 képzési pontot! 

Agrosol őszi konferencia Visegrád 2023.09.29-30.

Tájékoztatjuk tisztelt parnereinket, hogy cégünk őszi biocid konferenciája új helyszínen: Visegrádon, de másik hotelben, a Thermal Hotel-ben kerül megrendezésre. Időpontja: 2023. szeptember 29-30. (péntek-szombat)

Megérkezett a Demand rovarirtó koncentrátum

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2022. július 25-től újra kapható a Demand CS 10 rovarirtó koncentrátum! Egyedi fejlesztésű mikrokapszulás megoldás, kiváló hatékonyság legyek ellen!

Megérkezett a Bifent Fogger Plus aerosol!

Légtértelítés nyílt láng nélkül

Konferencia 2022 Visegrád

Köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy részt vettek a XIII. Agrosol biocid konferencián!

Tavaszi biocid konferencia 2023 Gödöllő

2023. március 2-án (csütörtökön) 10 órától újra: Agrosol biocid tavaszi konferencia Gödöllőn (Figyelem! Új helyszín, a korábbi helyszíntől kb. 500 méterre)

Bonirat aranyláz!

Március 1-től indul a "BONIRAT ARANYLÁZ" elnevezésű akciónk! Vegyen részt Ön is az akcióban és nyerje meg az 5 db, egyenként 5 grammos, 0,9999 tisztaságú befektetési arany egyikét! Ehhez nem kell mást tennie, mint Bonirat szemes rágcsálóirtó terméket vásárolnia és ha szerencsés, Öné a nyeremények egyike.

Minden hónap 25-én 25 % kedvezmény egy termékre!

Figyelje, hogy az adott hónap 25-én mely termékünket tudja a hivatalos végfelhasználói árlistában szereplő árhoz képest 25 % kedvezménnyel csökentett áron megvásárolni!

Március 25-én az alábbi termékünk az akció nyertese: ...........................................

 

Patkányirtási útmutató az interneten

A patkányirtásról rendszeresen jelennek meg cikkek az interneten, melyek hol jobban, hol kevesbé állják meg szakmailag a helyüket. A kártevőirtó szakembereknek érdemes ezeket figyelemmel kísérni, mint azt a hivatkozott cikk is igazolja.

Megérkezett a Storm Ultra

Megérkezett a Storm Ultra rágcsálóirtószer, mely jelenleg az egyetlen viaszmentes rágcsálóirtó blokk a piacon. A BASF által fejlesztett egyedi kötőanyagnak ...

Az idei évtől kapható az Ecotrap

Az idei évtől kapható az ECOTRAP műanyag ragasztós egér- és patkánycsapda extra erős, lágyragasztós felülettel, környezetbe olvadó megjelenéssel. Alagúttal kiegészítve a csapdába esett és elpusztult rágcsáló látványa rejtve marad, a könnyű műanyag csapda a zsákmánnyal egyszerűen eltávolítható.