Agrosol konferencia Visegrád 2021 - Megtelt!

Tájékoztatjuk tisztel partnereinket, hogy az őszi visegrádi konfernciánkra a jelentkezési határidő lejárt, a határidőig a szálláshelyek és a konferencián résztvevők létszáma is betelt!

Goliath gél kategória változás

Figyelem! 2021. április 16-tól a Goliath csótányirtó gél kategória besorolása változott, III. kategória helyett II. forgalmi kategóriába került!

Megérkezett az új TX3 csótányirtó gél és Kapter hangyairtó gél!

Megérkezett az új olasz TX3 csótányirtó gél és Kapter hangyairtó gél! Egyedi fejlesztés a kiszáradás ellen, jó palatabilitású, kedvező árú termékek, próbálja ki Ön is!

Bonirat aranyláz!

Március 1-től indul a "BONIRAT ARANYLÁZ" elnevezésű akciónk! Vegyen részt Ön is az akcióban és nyerje meg az 5 db, egyenként 5 grammos, 0,9999 tisztaságú befektetési arany egyikét! Ehhez nem kell mást tennie, mint Bonirat szemes rágcsálóirtó terméket vásárolnia és ha szerencsés, Öné a nyeremények egyike.

Március 25-én 25 % akció - csak ma!

Március 25-i akciós termékünk: az új Fendona 60 SC rovarölő koncentrátum
Nettó ár: 16.640 Ft/500 ml,

Akciós ár: nettó 12.480 Ft/500 ml,
az Ön megtakarítása: 4.160 Ft/db, csak a ma leadott rendelés esetén

Kiszerelés: 500 ml (24 db/karton). Ne feledje! Április 26-án újabb akciós termékkel jelentkezünk!

Minden hónap 25-én 25 % kedvezmény egy termékre!

Figyelje, hogy az adott hónap 25-én mely termékünket tudja a hivatalos végfelhasználói árlistában szereplő árhoz képest 25 % kedvezménnyel csökentett áron megvásárolni!

Március 25-én az alábbi termékünk az akció nyertese: ...........................................

 

Februári 25-én 25 % akció - csak ma!

Február 25-i akciós termékünk: Bombex Farumy rovarölő koncentrátum
Nettó ár: 37.050 Ft/l,  Akciós ár: nettó 27.785 Ft/l,

az Ön megtakarítása: 9.265 Ft/liter, csak a ma leadott rendelés esetén
Kiszerelés: 1 liter (12 liter/karton)

Patkányirtási útmutató az interneten

A patkányirtásról rendszeresen jelennek meg cikkek az interneten, melyek hol jobban, hol kevesbé állják meg szakmailag a helyüket. A kártevőirtó szakembereknek érdemes ezeket figyelemmel kísérni, mint azt a hivatkozott cikk is igazolja.

Megérkezett a Storm Ultra

Megérkezett a Storm Ultra rágcsálóirtószer, mely jelenleg az egyetlen viaszmentes rágcsálóirtó blokk a piacon. A BASF által fejlesztett egyedi kötőanyagnak ...

Az idei évtől kapható az Ecotrap

Az idei évtől kapható az ECOTRAP műanyag ragasztós egér- és patkánycsapda extra erős, lágyragasztós felülettel, környezetbe olvadó megjelenéssel. Alagúttal kiegészítve a csapdába esett és elpusztult rágcsáló látványa rejtve marad, a könnyű műanyag csapda a zsákmánnyal egyszerűen eltávolítható.