Megérkezett az új TX3 csótányirtó gél és Kapter hangyairtó gél!

Megérkezett az új TX3 csótányirtó gél és Kapter hangyairtó gél!

Megérkezett az új olasz TX3 csótányirtó gél és Kapter hangyairtó gél! Egyedi fejlesztés a kiszáradás ellen, jó palatabilitású, kedvező árú termékek, próbálja ki Ön is!

Az új termékek már rendelhetők, 1 doboz 6 gélt és 2 gélkinyomó rudat tartalmaz.

Mindkét gél élvezi az Zapi S.p.A gyártó által kifejlesztett új tecnológia előnyeit, melynek révén a gélek hosszú ideig nem száradnak ki, a környezet páratartalmát hasznosítva megőrzik állagukat, rugalmasságukat és vonzó hatásukat.

A TX3 géllel több kísérletet is végeztünk.
Egyrészt vizsgáltuk a száradási jellemzőit: ennek érdekében több, mint 2 hónapja kihelyeztünk többféle - saját és más forgalmazó kínálatában lévő - csótányirtó gélt egy tesztlapra függőlegesen és vízszintesen egyaránt, és megvizsgáltuk a gélek száradási képességét 0 C0 alatti, normál (szobahőmérsékletű) és magas hőmérsékleten (fűtőtestre helyezve). Megállapítottuk, hogy a TX3 gél mindhárom körülmény között megőrizte rugalmasságát és jól tapadó képességét anélkül, hogy a felületeten nyomott hagyott volna.

Vizsgáltuk továbbá a TX3 gél palatabilitását is természetes táplálék jelenléte mellett. Megállapítottuk, hogy tesztelt csótányok a két féle természetes táplálék (sonkás szendvics és gyümölcskenyér darab) jelenléte mellett is vonzónak találták a TX3 gélt és aktívan fogyasztottak belőle. A gél és táplálék elérhetőségétől számítva 24 órán belül a terráriumba helyezett 20 csótányból valamennyi elpusztult. A tesztelésről készült összefoglaló videó megtekinthető itt: videó