Visegrádi konferencia 2024 - utazási tájékoztató

Tisztelt Vendégeink! Kérjük, hogy a 09.20-i (pénteki) konferenciánkra utazás előtt az alábbi információkat olvassa el! Várjuk szeretettel! 

Tisztelt Vendégeink! Kérjük, hogy a 09.20-i (pénteki) konferenciánkra utazás előtt az alábbi információkat olvassa el: 

Ez úton szeretnénk tájékoztatni és megerősíteni Önöket, hogy a visegrádi biocid konferenciánk pénteken és szombaton (20-21-én) a tervezett programmal fog zajlani a dunai árhullám alakulásától függetlenül.

 

Szeretettel várjunk a programra jelentkező vendégeinket a Thermal Hotel Visegrád konferencia termében tartandó előadásokra és az azt követő programokra is a leadott jelentkezések szerint.

 

A hotel megközelítését érintően kérjük, szíveskedjenek figyelemmel kísérni az Útinform weboldalán lévő információkat. Mivel az árhullám, illetve a védekezési munkálatok miatt a 11-es úton lezárások vannak/lesznek, kérjük, hogy a Budapest felől érkezők hotelt a Szentendre-Skanzen-Pilisszentlászló útvonalon közelítsék meg (a GPS-be Pilisszentlászló érintésével írják be a Thermal Hotel Visegrád célpontot), segítségként innen letölthető egy térképes ajánló a javasolt elérési útvonalakról. Letölthető térkép

 

Szárnyra kapott egy olyan információ is (bár ezt a közút munkatársai cáfolták), hogy az alternatív útvonalakon igazolást kérhetnek arról, hogy indokolt az útvonal használatuk, ehhez a Hotel készített egy igazolást, melyet innen tölthetnek le: Hotel igazolás letöltendő

kérjük, hogy ezt (vagy a hoteltől a szállásról kapott visszaigazolást) a biztonság kedvéért tartsák maguknál letöltve vagy nyomtatott formában.

 

A Hotel kérését tolmácsolva kérjük, hogy lehetőség szerint minél kevesebb autóval érkezzenek, mert az alsó parkoló esetleges lezárása esetén a parkoló kapacitás szűk lehet.

 

Bízunk megértésükben és abban, hogy Önök is rugalmasan alkalmazkodnak ehhez a rendkívül helyzethez. Várjuk szeretettel vendégeinket.

Agrosol 2000 Kft.