Storm termékcsalád

Storm termékcsalád

Storm rágcsálóirtó termékek (csak szakembereknek)

A világ egyik piacvezető vegyipari vállalata, a német BASF által gyártott és kifejlesztett Storm Ultra rágcsálóirtó termékcsalád minőségére maga a gyártói név, a márkát jelentő kutatási kapacitás és minőségi követelmény a garancia.

A termékcsalád valamennyi tagja (az Ultra termékcsoport kivételével) 5 ezrelék flokumafen hatóanyagot tartalmaz, mely a hazai piacon egyedülállónak számít, így megfelelő megoldást jelent mindazoknak, akiknek a brodifakum vagy bromadiolon hatóanyagú termékekkel nem sikerült megfelelő eredményt elérni.

A flokumafen hatóanyag, mint második generációs véralvadásgátló hatóanyag nagyon alacsony (0,25mg/kg) LD50 értékkel rendelkezik, vagyis kevés elfogyasztott mennyiség is elég a rágcsáló elhullásához, ezen felül nincs kimutatott rezisztencia vagy rezisztencia gyanú a hatóanyaggal szemben.

A Storm család valamennyi tagja jellegzetes halványkék színű, a gabona összetevőket láttató megjelenésükkel könnyen felismerhetők. A Secure változat jellegzetes 6 szögletű formáját a legnagyobb rágási felület kialakítása érdekében formázták meg hosszas kísérleti folyamat eredményeképpen.

 

Storm blokk

Storm rágcsáóirtó blokk

  • egyenként 4 g-os viaszos blokk
  • szilvamag formájú, nem lyukazott (ömlesztve kihelyezendő) készítmény
  • magas hatékonyság
  • a természetes takarmány mellett is magas elfogadottság (palatabilitás)

Hogyan viszonyulnak a patkányok a Storm blokkhoz? Nézze meg rövid videónkat itt:

Storm Secure rágcsálóirtó blokk

  • jellegzetes hatszög alakú kiképzés a rágcsálók természetes rágási ösztöneinek kielégítése érdekében
  • egyenként 20 grammos, kemény rágcsálóirtó blokk
  • viasztartalom a tartósság érdekében
  • 10 kg-os, műanyag vödrös kiszerelés (kb. 500 db blokk/vödör)
Storm Secure blokk

Storm Ultra Secure rágcsálóirtó blokk

ÚJ! Innováció a gyártótól: egyedülálló viaszmentes rágcsálóirtószer a hazai piacon! A gyártónak elsőként sikerült olyan kötőanyagot kifejlesztenie a Storm Ultra termékeknél, amely nem tartalmaz viaszt, mégis stabil és tartós állagot biztosít a rágcsálóirtó blokknak.Az új kötőanyagnak és új összetételnek köszönhetőena Storm Ultra irtószernek gyors az elfogadása, kimagasló a palatabilitása és ellenáll az extrém hőhatásnak. A Storm Ultra Secure termékről külön leírást talál a termékek menüpontban.